ˮÜYESİ MUTLU BİR ODA EKONOMİSİ GÜÇLÜ BİR MANAVGATˮ

 

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Çerez Politikası

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (“ŞİRKET” olarak anılacaktır) olararak, https://www.matso.org.tr web sitesinde (“Site”), sitenin uzantılarında, uygulamalarımız yahut dijital ortamda sizlerin kullanımına sunduğumuz benzeri tüm çevrimiçi veya çevrimdışı mecralarımızı (anılan tüm mecralar birlikte “Ortam” olarak anılacaktır.) kullanımınız veya ziyaretiniz sırasında sizlerin deneyimini geliştirmek için birtakım teknolojilerden (“çerezler”) faydalanmaktayız.    Bu teknolojilerin kullanımı başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK” veya “Kanun”) olmak üzere tabi olduğumuz mevzuata uygun şekilde gerçekleştirilmektedir.   İşbu Çerez Politikası’nın amacı, Ortamlara erişim esnasında kullanılmakta olan çerezler vasıtasıyla kişisel verilerin işlenmesine dair sizlere bilgi vermektir.  İşbu metinde sitemizde ve uygulamalarımızda hangi amaçlarla hangi tür çerezleri kullandığımızı ve bu çerezleri nasıl kontrol edebileceğinizi sizlere açıklıyoruz.   Oda ( MATSO)  olarak sitemizde ve uygulamalarımızda kullandığımız çerezleri gerekmesi durumunda kullanmaktan vazgeçebilir, bunların türlerini veya fonksiyonlarını değiştirebilir veya sitemize ve uygulamalarımıza yeni çerezler ekleyebiliriz. Dolayısıyla işbu Çerez Politikası’nın hükümlerini öncesinde sitemizde yayınlamak ve gerekli aydınlatmayı yapmak koşuluyla dilediğimiz zaman değiştirme hakkını saklı tutarız. Güncel Çerez Politikası üzerinde gerçekleştirilmiş olan her türlü değişiklik sitede, uygulamada veya herhangi bir kamuya açık mecrada yayınlanmakla birlikte yürürlük kazanacaktır. Son güncelleme            tarihini            metnin sonunda bulabilirsiniz.   Kişisel verilerinizin odamız tarafından korunmaktadır.    

Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz, internet sitemizi ziyaretiniz kapsamında veya uygulamalarımızı kullanmanız dolayısıyla elektronik ortamda çerezler yoluyla Oda ( MATSO) imizin meşru menfaati hukuki sebebine dayalı olarak toplanmaktadır. Hedefleme ve profilleme vasıtasıyla gerçekleştirilen tanıtım faaliyetleri ise yalnızca açık rızanız olması halinde gerçekleştirilmektedir. Toplanan kişisel verileriniz Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında işbu Çerez Politikası’nda belirtilen amaçlarla            da        işlenebilmektedir.  

Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği

Oda ( MATSO)  olarak, Çerez Politikası kapsamındaki kişisel verilerinizi yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilebilmesi ile sınırlı olarak ve mevzuata uygun şekilde, kanunen yetkili kamu kurumlarıyla paylaşabiliriz

Hangi Çerezler Hangi Amaçlarla Kullanılmaktadır?

Oda ( MATSO)  olarak sitemizde ve uygulamalarımızda çeşitli amaçlarla çerezler kullanmakta ve bu çerezler vasıtasıyla kişisel verilerinizi işlemekteyiz.

 

Sitemizde ve Uygulamalarımızda Kullanılan Çerezler

Aşağıda sitemizde ve uygulamalarımızda kullandığımız farklı türdeki çerezleri bulabilirsiniz. Sitemizde ve uygulamalarımızda hem birinci parti çerezler (ziyaret ettiğiniz site tarafından yerleştirilen) hem de üçüncü parti çerezleri (ziyaret ettiğiniz site haricindeki sunucular tarafından yerleştirilen) kullanılmaktadır.   Zorunlu Çerezler

Belli çerezlerin kullanımı sitemizin ve uygulamalarımızın doğru biçimde çalışması için zorunludur. Örneğin sitemizde oturum açtığınızda devreye giren kimlik doğrulama çerezleri, sitemizde bir sayfadan diğerine geçişinizde etkin olan oturumunuzun devam etmesini sağlamaktadır.

 

Çerez Hizmet Sağlayıcısı

Çerez İsmi

Çerezin Amacı

Çerez Tipi

Çerez Süresi

SUNUCU(PHP)

PHPSESSID

Siteye giren ziyaretçiye ait tekil Session numarasını saklar.

Gerekli

Oturum sonu

 Matso.org.tr

sayac

Ziyaretçi sayacının gün içinde sadece bir kez arttırılmasında kontrol için kullanılır.

Gerekli

Bir Gün

Matso.org.tr 

popup

Ziyaretçilerin site içinde duyuru için kullanılan açılır pencere ayarını tutar

Gerekli

Bir Gün

Matso.org.tr 

cerez

Ziyaretçilerin site içinde cerez uyarısının göstermeduyuru için kullanılan açılır pencere ayarını tutar

Gerekli

Bir Gün

 

 

Tercih Çerezleri

Bu çerezler sizlerin site ve uygulama üzerindeki tercihlerini ve seçimlerinizi hatırlayarak sitemizde sunulan hizmetlerin sizin için kişiselleşmesini sağlamaktadır. Örneğin sitemiz üzerindeki dil seçiminizi veya bir metin okurken seçmiş olduğunuz font boyutunu hatırlamamızı sağlar.

Çerez Hizmet Sağlayıcısı

Çerez İsmi

Çerezin Amacı

Çerez Tipi

Çerez Süresi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sosyal Medya Çerezleri

Bu çerezler sizlerin sosyal medya kullanımlarınız hakkında bilgilerin toplanmasını sağlar. Örneğin Kişiselleştirilmiş reklamlar oluşturulması ya da market araştırmaları yapılması için Facebook/Twitter hesaplarınıza ait bilgilerin kullanılması için çerezler kullanılabilir.

Çerez Hizmet Sağlayıcısı

Çerez İsmi

Çerezin Amacı

Çerez Tipi

Çerez Süresi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Performans ve Analiz Çerezleri

Bu çerezler sayesinde sitemizi ve uygulamalarımızı kullanımınızı ve performans analizi yaparak sizlere verdiğimiz hizmetleri daha iyi hale getirebiliyoruz. Örneğin bu çerezler sayesinde ziyaretçilerimizin en çok hangi sayfaları görüntülediğini, sitemizin gerektiği gibi çalışıp çalışmadığını ve olası problemleri tespit edebiliyoruz.

Çerez Hizmet Sağlayıcısı

Çerez İsmi

Çerezin Amacı

Çerez Tipi

Çerez Süresi

 Google.com

1P_JAR

Google Analytics sistemi için tanımlanır.

Analiz

-

Google.com 

NID

Google Analytics sistemi için tanımlanır.

Analiz

-

 Matso.org.tr

_ga

Google Analytics sistemi için tanımlanır.

Analiz

-

 Matso.org.tr

_gat

Google Analytics sistemi için tanımlanır.

Analiz

-

 Matso.org.tr

_gid

Google Analytics sistemi için tanımlanır.

Analiz

-

 

 

Hedefleme veya reklam çerezleri

Sizlere sitemizde veya sitemiz haricindeki mecralarda ürün ve hizmet tanıtımını yapmak için çerezler kullanıyoruz. Ayrıca bazı iş ortaklarımızla sizlere sitemiz dahilinde veya dışında reklam ve tanıtım yapmak için iş birliğine gidebiliriz. Örneğin, sitemizde gördüğünüz bir reklama tıklayıp tıklamadığınızı, eğer reklam ilginizi çektikten sonra o reklamın yönlendirdiği sitedeki hizmetten faydalanıp faydalanmadığınızı takip etmek için çerezler kullanılabilmektedir.

Çerez Hizmet Sağlayıcısı

Çerez İsmi

Çerezin Amacı

Çerez Tipi

Çerez Süresi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Çerezlerin Kullanımını Nasıl Kontrol Edebilirim?

Çerez ve benzeri teknolojilerin kullanımı konusunda ziyaretçi ve kullanıcılarımızın tercihleri bizler için esastır. Buna karşın, Ortam’ın çalışması için zorunlu olan çerezlerin kullanılması gerekmektedir. Ek olarak bazı çerezlerin kapatılması halinde Ortam’ın birtakım işlevlerinin kısmen ya da tamamen çalışmayabileceğini hatırlatmak isteriz.   Ortam’da kullanılan çerezlere dair tercihlerinizi ne şekilde yönetebileceğinize ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir:  

  • Ziyaretçiler, Ortam’ı görüntüledikleri tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerini kişiselleştirme imkânına sahiptir. Eğer kullanılmakta olan tarayıcı bu imkânı sunmaktaysa, tarayıcı ayarları üzerinden çerezlere ilişkin tercihleri değiştirmek mümkündür. Böylelikle, tarayıcının sunmuş olduğu imkânlara göre farklılık gösterebilmekle birlikte, veri sahiplerinin çerezlerin kullanılmasını engelleme, çerez kullanılmadan önce uyarı almayı tercih etme veya sadece bazı çerezleri devre bırakma ya da silme imkânları bulunmaktadır.
  • Bu konudaki tercihler kullanılan tarayıcıya göre değişiklik göstermekle birlikte genel açıklamaya https://www.aboutcookies.org/  adresinden ulaşmak mümkündür. Çerezlere ilişkin tercihlerin, ziyaretçinin Ortam’a erişim sağladığı her bir cihaz özelinde ayrı ayrı yapılması gerekebilecektir. 
  • Google Analytics tarafından yönetilen çerezleri kapatmak için tıklayınız. 
  • Google tarafından sağlanan kişiselleştirilmiş reklam deneyimini yönetmek için tıklayınız. 
  • Birçok firmanın reklam faaliyetleri için kullandığı çerezler bakımından tercihler Your Online Choices üzerinden yönetilebilir. 
  • Mobil cihazlar üzerinden çerezleri yönetmek için mobil cihaza ait ayarlar menüsü kullanılabilir. 
  • Tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerinizi kişiselleştirme imkânına sahipsiniz.

 

Adobe Analytics

http://www.adobe.com/uk/privacy/opt-out.html

AOL

https://help.aol.com/articles/restore-security-settings-and-enable-cookie-settings-on-browser

Google Adwords

https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en

Google Analytics

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Chrome

http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647

Internet Explorer

https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

MozillaFirefox

http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies

Opera

http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

Safari:

https://support.apple.com/kb/ph19214?locale=tr_TR

 

  Veri Sahibi Olarak Haklarınız Nelerdir?

KVK Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca veri sahipleri,

  • kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • KVKK ve ilgili mevzuata uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme

haklarına        sahiptir.   Yukarıda sıralanan haklarınızla ilgili başvurularınızı VERİ SORUMLUSUNA BAŞVURU FORMU ‘ndan ulaşabilirsiniz  Oda ( MATSO)  İlgili Kişi Başvuru Formu’nu doldurarak Oda ( MATSO) imize iletebilirsiniz.  Talebiniz 30 gün içinde sonuçlandırılarak cevap iletilecektir. Talepler kural olarak ücretsiz karşılanır ancak, talebin gereğini yerine getirmek masraf gerektiriyorsa “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hk. Tebliğ” madde 7’de öngörülen; “İlgili kişinin başvurusuna yazılı olarak cevap verilecekse, 10 sayfaya kadar ücret alınmaz. 10 sayfanın üzerindeki her sayfa için 1 TL işlem ücreti alınabilir. Başvuruya cevabın CD, flash bellek gibi bir kayıt ortamında verilmesi halinde veri sorumlusu tarafından talep edilebilecek ücret kayıt ortamının maliyetini geçemez.” Hükmü gereğince Oda ( MATSO)  tarafından ücret istenebilecektir.

 

Son Güncelleme Tarihi: 19.09.2022


Bu sayfa 19.9.2022 13:58 tarihinde güncellenmiştir.
Bu sayfa 90 kez okunmuştur.

Çerez Politikası

MATSO Çerez Politikamız

 

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Çerez Politikası

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (“ŞİRKET” olarak anılacaktır) olararak, https://www.matso.org.tr web sitesinde (“Site”), sitenin uzantılarında, uygulamalarımız yahut dijital ortamda sizlerin kullanımına sunduğumuz benzeri tüm çevrimiçi veya çevrimdışı mecralarımızı (anılan tüm mecralar birlikte “Ortam” olarak anılacaktır.) kullanımınız veya ziyaretiniz sırasında sizlerin deneyimini geliştirmek için birtakım teknolojilerden (“çerezler”) faydalanmaktayız.    Bu teknolojilerin kullanımı başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK” veya “Kanun”) olmak üzere tabi olduğumuz mevzuata uygun şekilde gerçekleştirilmektedir.   İşbu Çerez Politikası’nın amacı, Ortamlara erişim esnasında kullanılmakta olan çerezler vasıtasıyla kişisel verilerin işlenmesine dair sizlere bilgi vermektir.  İşbu metinde sitemizde ve uygulamalarımızda hangi amaçlarla hangi tür çerezleri kullandığımızı ve bu çerezleri nasıl kontrol edebileceğinizi sizlere açıklıyoruz.   Oda ( MATSO)  olarak sitemizde ve uygulamalarımızda kullandığımız çerezleri gerekmesi durumunda kullanmaktan vazgeçebilir, bunların türlerini veya fonksiyonlarını değiştirebilir veya sitemize ve uygulamalarımıza yeni çerezler ekleyebiliriz. Dolayısıyla işbu Çerez Politikası’nın hükümlerini öncesinde sitemizde yayınlamak ve gerekli aydınlatmayı yapmak koşuluyla dilediğimiz zaman değiştirme hakkını saklı tutarız. Güncel Çerez Politikası üzerinde gerçekleştirilmiş olan her türlü değişiklik sitede, uygulamada veya herhangi bir kamuya açık mecrada yayınlanmakla birlikte yürürlük kazanacaktır. Son güncelleme            tarihini            metnin sonunda bulabilirsiniz.   Kişisel verilerinizin odamız tarafından korunmaktadır.    

Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz, internet sitemizi ziyaretiniz kapsamında veya uygulamalarımızı kullanmanız dolayısıyla elektronik ortamda çerezler yoluyla Oda ( MATSO) imizin meşru menfaati hukuki sebebine dayalı olarak toplanmaktadır. Hedefleme ve profilleme vasıtasıyla gerçekleştirilen tanıtım faaliyetleri ise yalnızca açık rızanız olması halinde gerçekleştirilmektedir. Toplanan kişisel verileriniz Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında işbu Çerez Politikası’nda belirtilen amaçlarla            da        işlenebilmektedir.  

Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği

Oda ( MATSO)  olarak, Çerez Politikası kapsamındaki kişisel verilerinizi yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilebilmesi ile sınırlı olarak ve mevzuata uygun şekilde, kanunen yetkili kamu kurumlarıyla paylaşabiliriz

Hangi Çerezler Hangi Amaçlarla Kullanılmaktadır?

Oda ( MATSO)  olarak sitemizde ve uygulamalarımızda çeşitli amaçlarla çerezler kullanmakta ve bu çerezler vasıtasıyla kişisel verilerinizi işlemekteyiz.

 

Sitemizde ve Uygulamalarımızda Kullanılan Çerezler

Aşağıda sitemizde ve uygulamalarımızda kullandığımız farklı türdeki çerezleri bulabilirsiniz. Sitemizde ve uygulamalarımızda hem birinci parti çerezler (ziyaret ettiğiniz site tarafından yerleştirilen) hem de üçüncü parti çerezleri (ziyaret ettiğiniz site haricindeki sunucular tarafından yerleştirilen) kullanılmaktadır.   Zorunlu Çerezler

Belli çerezlerin kullanımı sitemizin ve uygulamalarımızın doğru biçimde çalışması için zorunludur. Örneğin sitemizde oturum açtığınızda devreye giren kimlik doğrulama çerezleri, sitemizde bir sayfadan diğerine geçişinizde etkin olan oturumunuzun devam etmesini sağlamaktadır.

 

Çerez Hizmet Sağlayıcısı

Çerez İsmi

Çerezin Amacı

Çerez Tipi

Çerez Süresi

SUNUCU(PHP)

PHPSESSID

Siteye giren ziyaretçiye ait tekil Session numarasını saklar.

Gerekli

Oturum sonu

 Matso.org.tr

sayac

Ziyaretçi sayacının gün içinde sadece bir kez arttırılmasında kontrol için kullanılır.

Gerekli

Bir Gün

Matso.org.tr 

popup

Ziyaretçilerin site içinde duyuru için kullanılan açılır pencere ayarını tutar

Gerekli

Bir Gün

Matso.org.tr 

cerez

Ziyaretçilerin site içinde cerez uyarısının göstermeduyuru için kullanılan açılır pencere ayarını tutar

Gerekli

Bir Gün

 

 

Tercih Çerezleri

Bu çerezler sizlerin site ve uygulama üzerindeki tercihlerini ve seçimlerinizi hatırlayarak sitemizde sunulan hizmetlerin sizin için kişiselleşmesini sağlamaktadır. Örneğin sitemiz üzerindeki dil seçiminizi veya bir metin okurken seçmiş olduğunuz font boyutunu hatırlamamızı sağlar.

Çerez Hizmet Sağlayıcısı

Çerez İsmi

Çerezin Amacı

Çerez Tipi

Çerez Süresi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sosyal Medya Çerezleri

Bu çerezler sizlerin sosyal medya kullanımlarınız hakkında bilgilerin toplanmasını sağlar. Örneğin Kişiselleştirilmiş reklamlar oluşturulması ya da market araştırmaları yapılması için Facebook/Twitter hesaplarınıza ait bilgilerin kullanılması için çerezler kullanılabilir.

Çerez Hizmet Sağlayıcısı

Çerez İsmi

Çerezin Amacı

Çerez Tipi

Çerez Süresi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Performans ve Analiz Çerezleri

Bu çerezler sayesinde sitemizi ve uygulamalarımızı kullanımınızı ve performans analizi yaparak sizlere verdiğimiz hizmetleri daha iyi hale getirebiliyoruz. Örneğin bu çerezler sayesinde ziyaretçilerimizin en çok hangi sayfaları görüntülediğini, sitemizin gerektiği gibi çalışıp çalışmadığını ve olası problemleri tespit edebiliyoruz.

Çerez Hizmet Sağlayıcısı

Çerez İsmi

Çerezin Amacı

Çerez Tipi

Çerez Süresi

 Google.com

1P_JAR

Google Analytics sistemi için tanımlanır.

Analiz

-

Google.com 

NID

Google Analytics sistemi için tanımlanır.

Analiz

-

 Matso.org.tr

_ga

Google Analytics sistemi için tanımlanır.

Analiz

-

 Matso.org.tr

_gat

Google Analytics sistemi için tanımlanır.

Analiz

-

 Matso.org.tr

_gid

Google Analytics sistemi için tanımlanır.

Analiz

-

 

 

Hedefleme veya reklam çerezleri

Sizlere sitemizde veya sitemiz haricindeki mecralarda ürün ve hizmet tanıtımını yapmak için çerezler kullanıyoruz. Ayrıca bazı iş ortaklarımızla sizlere sitemiz dahilinde veya dışında reklam ve tanıtım yapmak için iş birliğine gidebiliriz. Örneğin, sitemizde gördüğünüz bir reklama tıklayıp tıklamadığınızı, eğer reklam ilginizi çektikten sonra o reklamın yönlendirdiği sitedeki hizmetten faydalanıp faydalanmadığınızı takip etmek için çerezler kullanılabilmektedir.

Çerez Hizmet Sağlayıcısı

Çerez İsmi

Çerezin Amacı

Çerez Tipi

Çerez Süresi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Çerezlerin Kullanımını Nasıl Kontrol Edebilirim?

Çerez ve benzeri teknolojilerin kullanımı konusunda ziyaretçi ve kullanıcılarımızın tercihleri bizler için esastır. Buna karşın, Ortam’ın çalışması için zorunlu olan çerezlerin kullanılması gerekmektedir. Ek olarak bazı çerezlerin kapatılması halinde Ortam’ın birtakım işlevlerinin kısmen ya da tamamen çalışmayabileceğini hatırlatmak isteriz.   Ortam’da kullanılan çerezlere dair tercihlerinizi ne şekilde yönetebileceğinize ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir:  

 

Adobe Analytics

http://www.adobe.com/uk/privacy/opt-out.html

AOL

https://help.aol.com/articles/restore-security-settings-and-enable-cookie-settings-on-browser

Google Adwords

https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en

Google Analytics

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Chrome

http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647

Internet Explorer

https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

MozillaFirefox

http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies

Opera

http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

Safari:

https://support.apple.com/kb/ph19214?locale=tr_TR

 

  Veri Sahibi Olarak Haklarınız Nelerdir?

KVK Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca veri sahipleri,

haklarına        sahiptir.   Yukarıda sıralanan haklarınızla ilgili başvurularınızı VERİ SORUMLUSUNA BAŞVURU FORMU ‘ndan ulaşabilirsiniz  Oda ( MATSO)  İlgili Kişi Başvuru Formu’nu doldurarak Oda ( MATSO) imize iletebilirsiniz.  Talebiniz 30 gün içinde sonuçlandırılarak cevap iletilecektir. Talepler kural olarak ücretsiz karşılanır ancak, talebin gereğini yerine getirmek masraf gerektiriyorsa “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hk. Tebliğ” madde 7’de öngörülen; “İlgili kişinin başvurusuna yazılı olarak cevap verilecekse, 10 sayfaya kadar ücret alınmaz. 10 sayfanın üzerindeki her sayfa için 1 TL işlem ücreti alınabilir. Başvuruya cevabın CD, flash bellek gibi bir kayıt ortamında verilmesi halinde veri sorumlusu tarafından talep edilebilecek ücret kayıt ortamının maliyetini geçemez.” Hükmü gereğince Oda ( MATSO)  tarafından ücret istenebilecektir.

 

Son Güncelleme Tarihi: 19.09.2022

MATSO

İlçemizde Oda kurulmadan önce Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'na bağlı bir ajanlık bulunmaktaydı. Ajanlıkta birçok odada bulunmayan üye sayısına ulaşılmıştı. Ulaşılan üye sayısı 1860 idi...

MATSO HAKKINDA... 

Duyurular ve Etkinlikler

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası, duyuru, etkinlik ve haberleri ile Manavgat ve çevresinde güncel olayları ve eğitimlerin hem takipçisi, hemde öncüsüdür...

MATSO İletişim

Manavgat Ticaret Sanayi Odası

Tel: (0242) 742 83 80 - 742 38 02

Gsm:  530 321 06 56

Fax: (0242) 742 83 81

MATSO Sosyal Ağ

 MATSO etkinlik ve haberlerini Facebook veya Twitter üzerinden de takip edebilirisiniz.

Görüşleriniz Önemli

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası olarak görüş ve önerileriniz bizim için önemli, her türlü şikayet ve önerinizi bize ulaştırabilirsiniz...

 

Tüm Hakları Saklıdır © Manavgat Ticaret Sanayi Odası Bugün 796, toplam 10587756 ziyaretçi...

Tasarım ve Uygulama: Bilya.net

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için, amaçlarla sınırlı ve gizliliğe uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Çerezleri nasıl kullandığımızı incelemek ve çerezleri nasıl kontrol edebileceğinizi öğrenmek için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.